Wie ben ik

Mijn naam is Cybille Latour ,vrouw van 46 jaar, alleenstaand met 4 kinderen. Ik kom uit Houten maar mijn roots liggen in Suriname. In de thuiszorg, begeleid ik mensen zowel individueel als in groepsverband, het huishouden doe en het huishouden structureer. Mijn favoriete bezigheid binnen de thuiszorg zijn multi problem-gezinnen waar ik als ervaringsdeskundig gezinscoach werk maar ook een apart programma voor heb dat alles in één is en 'chance to change' heet. Dit programma is voortgekomen uit mijn ervaringsdeskundigheid en opleiding tezamen.

In mijn vrije tijd kan ik genieten van de natuur en mijn vrienden, maar ook van een goed boek waarin ik helemaal tot rust kom. Verder ben ik erg creatief en doe aan intuitief schilderen en tekenen en schrijf gedichten. Deze gedichten zijn uit het leven gegrepen en zijn bedoeld om te inspireren en tot nadenken te stemmen en dit weer door te geven zodat zij ook gesterkt worden.Ik werk verder met kruiden en heb hiervoor een theeworkshop ontwikkeld en ben bezig een workshop 'kruidenkennis' te ontwikkelen. Zelf maak ik met kruiden natuurlijke theeën en gebruik ik ze medicinaal. De kennis die ik hierin heb wil ik graag doorgeven.

De cursus emoflow heb ik zelf ontwikkeld om beter in contact te komen staan met jezelf en zo jezelf beter te leren kennen in het spirituele en je beter te kunnen ontwikkelen. Ik heb deze cursus ontwikkeld omdat ik merkte dat er veel behoefte aan was. De cursus is voor iedereen bedoeld, ook al denk je zelf dat je niet spiritueel bent. In wezen is iedereen een spiritueel mens op wat voor een manier je het ook meekrijgt. Ik geloof dat er maar één God is en die is er voor iedereen, onder welke naam hij dan ook bekend staat.

Cybille

Met liefde tot uw dienst

Zorg met liefde samen met u

tot stand gebracht

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.